Monaica Brillant Lattenbodem Elektrisch

Monaica Brillant Lattenbodem Elektrisch
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een goed slaapcomfort begin bij deze lattenbodem. De Lattenbodem Brillant Elektrisch is een ontwerp van het meubelmerk Monaica. Het slaapkamer meubel is echt van alle luxe voorzien waardoor fijne nachten verzekerd zijn. De lattenbodem heeft 28 latten welke met verende kappen zijn bevestigd.

Daarnaast zijn de latten in het midden aan elkaar gevlochten met een kunststof band. Dit zorgt ervoor dat de lattenbodem het gewicht goed verdeeld. Ook heeft de Lattenbodem Brillant Elektrisch 6 latten die je dubbel kunt instellen voor nog meer comfort. Dankzij de Europees goedgekeurde motor kun je deze lattenbodem elektrisch instellen met de afstandsbediening.

Bruto gewicht28 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte7 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten