Monaica Brillant Lattenbodem Deluxe

Monaica Brillant Lattenbodem Deluxe
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Of je nu met je benen omhoog wilt slapen of lekker rechtop wilt zitten om vanuit bed een film te kijken, met de Lattenbodem Brillant Deluxe kun je alle kanten op. De lattenbodem is een ontwerp van het meubelmerk Monaica. Deze lattenboden is dankzij lussen in hoogte te verstellen.

De latten zijn in het midden voorzien van een kunststof band voor een optimale gewichtsverdeling. Het oppervalk is voorzien van 28 verende latten waarvan 6 latten dubbel instelbaar zijn voor comfort dat bij jou persoonlijk past. Alle latten hebben verende kappen zodat de Lattenbodem Brillant Deluxe met je lichaamsbewegingen mee veert.

 

Bruto gewicht17 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte7 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten