Meubelmontagedienst

 

Onze meubels worden als bouwpakket geleverd, tenzij anders is aangegeven. Je treft altijd een gebruikershandleiding in de doos waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe je het meubelstuk eenvoudig kunt monteren. Bezoek ook ons YouTube kanaal voor installatie filmpjes van enkele modellen. Soms worden meubels gemonteerd geleverd, dit is dan vermeld bij de productkenmerken. 

Heb je geen zin in klussen of ben je niet handig met het monteren van meubels? Als extra service heeft Trendymeubels.nl een professionele meubelmontagedienst met echte vakmensen die weten wat ze moeten doen!

Wil je onze meubelmontagedienst inschakelen of ben je nieuwschierig wat de mogelijkheden zijn omtrent de montage van jouw bestelling? Stuur dan een e-mail naar info@trendymeubels.nl voor een prijsopgave. Afhankelijk van de complexiteit van het meubel en de eventuele voorrijkosten* doen wij een vrijblijvende offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerte nemen onze monteurs contact met je op nadat het meubel binnen is.

Trendymeubels.nl - Montagedienst

*Wanneer je ervoor kiest om het meubel bij je thuis te laten monteren worden er voorrijkosten in rekening gebracht per km vanaf ons magazijn in Schiedam tot aan jouw adres. Afspraken worden gemaakt in overleg.