Menu

Sit Joy Meubels

Het Nederlandse meubelmerk Sit & Joy is sinds de oprichting in 2005 een groot succes. De fleurige zitzakken voor volwassenen, kinderen en dieren zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse woning. De Sit & Joy zitzakken zijn kleurrijk, gemakkelijk te hanteren en bieden een groot zit- of loungecomfort. De zitzakken worden geproduceerd in Eindhoven door een ervaren producent. Het meubelmerk Sit & Joy staat dan ook voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Alle Sit & Joy zitzakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat iedereen zijn of haar eigen zitzak kan bestellen. Met een zitzak creëer je een comfortabele loungeplek voor je jezelf, je kinds of je huisdieren en geef je je inrichting kleur.

Zitzakken voor buiten

Naast de traditionele zitkussens voor binnen introduceerde het meubelmerk Sit & Joy onlangs ook weerbestendige zitzakken voor buiten. Deze zitzakken zijn, net zoals de normale zitzakken, gevuld met kleine polystryreen balletjes die zorgen voor de flexibiliteit en een hoog zitcomfort. De hoes van de Sit & Joy outdoor zitzakken is echter speciaal ontworpen voor buiten. Dankzij de speciale Nano technologie zijn de zitzakken waterafstotend en daardoor prima te gebruiken in de tuin of op je terras. De meeste zitzakken van Sit & Joy zijn voorzien van een afrits bare hoes je kunt wassen als de zitzak vies is. Na een aantal jaren kan de vulling van de Sit & Joy zitzakken volume te verliezen. Dit is eenvoudig op te lossen met de speciale zitzak navulling waardoor je zitzak weer jaren mee gaat.

Sit & Joy zitzakken heb je snel in je huis

Sit & Joy zitzakken bestel je eenvoudig en snel online bij Trendymeubels.nl. In onze uitgebreide webshop vind je diverse zitzakken voor jong en oud, van stoelen tot poefs en traditionele zitzakken in diverse kleuren. Bekijk de collectie Sit & Joy zitzakken online bij Trendymeubels.nl en maak je keuze. Je bestelling wordt bovendien gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf 99,- euro. Bovendien kun je rekenen op een sneller levering van je zitzak zodat je direct kunt beginnen met inrichten.

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.