Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Just Racks Meubels

Even voorstellen: Just-Racks
Met een tv-meubel van het meubelmerk Just-Racks heb je geen last meer van kabels, losse apparaten en de daarbij behorende stof. Sommige modellen hebben zelfs ruimte voor een soundbar en sufwoofer. Deze modellen zijn dan aan de voorkant voorzien van speakerdoek zodat het geluid nog mooier doorklinkt. Het meubelmerk Just-Racks heeft een collectie met zeer uiteenlopende modellen. Ieder design heeft een hoge productkwaliteit en modern karakter. Ook hebben de tv-meubels een kabelmanagementsysteem. Dit geweldige meubelmerk staat ook bekend om de goede productkwaliteit en de mooie designs. Een tv-meubel van het meubelmerk Just-Racks past perfect bij een stijlvolle woonomgeving. De tv-meubels en tv-standaarden zijn dan ook echte blikvangers in je woning.
Design tv-meubels voor een subwoofer en soundbar.
Strakke ontwerpen met een hoge productkwaliteit.
Kabelmanagementsysteem om kabels weg te werken.
TV-meubels die techniek en mooi wonen combineren.
Trendymeubels.nl - Just racks TV meubels
Trendymeubels.nl - Just racks TV meubels
Filter op
Prijs
€ 0 € 999 €  tot € 
Kleur
  1. Bruin (1)
  2. Transparant (2)
  3. Wit (6)
  4. Zwart (9)
Breedte
61 cm. 165 cm. 61 cm. tot 165 cm.
Diepte
48 cm. 50 cm. 48 cm. tot 50 cm.
Hoogte
38 cm. 97 cm. 38 cm. tot 97 cm.
Materiaal
  1. (2)
  2. (10)
  3. (8)
Afwerking
  1. (7)
Merk
  1. (10)

per pagina

10 Artikel(en)

€ 369,00
Gratis bezorging & retour
€ 299,00
Gratis bezorging & retour
€ 999,00
Gratis bezorging & retour
€ 999,00
Gratis bezorging & retour
€ 699,00
Gratis bezorging & retour
€ 799,00
Gratis bezorging & retour
€ 799,00
Gratis bezorging & retour
€ 999,00
Gratis bezorging & retour
€ 599,00
Gratis bezorging & retour
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€ 699,00
Gratis bezorging & retour
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

per pagina

10 Artikel(en)

Het jonge en innovatieve meubelmerk Just Racks ontwerp specialistische TV meubels die geschikt zijn voor de nieuwste flatscreen TV’s. Just Racks TV meubels worden geproduceerd in de Spectral fabrieken in Duitsland. Spectral is al jaren een grote speler op het gebied van TV meubels en staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De technologieën van Spectral worden toegepast op de TV meubels van Just Racks waardoor de jarenlang ervaring van het meubelmerk optimaal wordt benut. De TV meubels van het meubelmerk Just Racks zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit en hebben een moderne uitstraling. De collectie kenmeubelmerkt zich door strakke lijnen en het gebruik van mooie materialen die de moderne uitstraling van de TV meubels versterken.

Ontdekt de charme van Just Racks TV meubels

De TV meubels van Just Racks niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook diverse mogelijkheden om voor jou het leven gemakkelijker te maken. De TV meubels zijn voorbeeld voorzien van een soft-close systeem dat de gebruiksvriendelijkheid en de levensduur ten goede komt. Daarnaast bieden de Just Racks TV meubels genoeg mogelijkheden om je kabels netjes en uit het zicht weg te werken. Ook biedt Just Racks TV meubels die voorzien zijn van speakerdoek. Zo kun je je boksen netjes wegwerken in het TV meubel en is een ultiem geluidsplezier gegarandeerd. Kortom, de TV meubels van Just Racks zijn echte must haves voor in iedere moderne woonkamer.

Just Racks TV meubels met maximale garantie

De TV meubels van het meubelmerk Just Racks worden geproduceerd met uitsluitend kwalitatieve materialen. De afwerking van de TV meubels is perfect uitgevoerd waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Mede hierdoor ontvang je standaard drie jaar garantie op je TV meubel van het meubelmerk Just Racks. Je vind en besteld je TV meubel voordelig online bij Trendymeubels.nl. Ook in de showroom in Schiedam vind je diverse Just Racks TV meubels ter bezichtiging. Je TV meubels worden bovendien gratis en snel thuisbezorgd door heel Nederland. En, dankzij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk weet je zeker dat jouw online aankopen veilig worden afgehandeld.