Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Menu

DQT meubels

Een TV die in de weg staat is voor iedereen een doorn in het oog. Daarom heeft het bekende meubelmerk DQ Wall-Support diverse TV muurbeugels ontworpen waarmee je je TV gemakkelijk ophangt. De TV muurbeugels van dit bekende meubelmerk zich door stevigheid en kwaliteit tegen een redelijke prijs. In de collectie TV muurbeugels van het meubelmeubelmerk DQ Wall-support vind je voor iedere TV een passende beugel. Combineer een TV muurbeugel met een TV wandmeubel of TV kast en woonkamer krijgt een geheel andere uitstraling. Bekijk daarom de collectie TV muurbeugels van het Nederlandse meubelmerk DQ Wall-Support bij Trendymeubels.nl en bestel direct online.

De mogelijkheden van een DQ Wall-Support

Met een TV muurbeugel van het meubelmerk DQ Wall-Support kun je vele kanten op. Natuurlijk kun je kiezen voor de standaard TV muurbeugel waarmee je je TV strak tegen de muur ophangt. Echter, het meubelmerk DG Wall-Support heeft meerdere modellen op de markt gebracht. Zo kun je ook kiezen voor een TV muurbeugel waarmee je de TV kunt kantelen zodat je zelf de ideale kijkhoogte creëert. Wil je helemaal een luxe TV muurbeugel, dan kiezen voor de DQ Wall-Support TV meurbeugels met een uittrekbare arm. Met deze TV muurbeugels kun je je TV kantelen, draaien en uittrekken.

Snel je DQ Wall-Support accessoires geleverd

Door een grote voorraad en directe contacten met de leverancier leveren wij een DQ Wall-Support TV muurbeugel snel bij je thuis. In de webshop maak je eenvoudig je keuze waarna je de bestelling gemakkelijk kunt afrekenen. Wanneer een product van het meubelmerk DQ Wall-Support direct op voorraad is kun je de TV muurbeugel ook ophalen in de showroom in Schiedam. Bij vragen of opmerkingen staat onze klantenservice tijdens de openingstijden altijd voor je klaar. Een DQ Wall-Support TV muurbeugel, maar ook je woonkamer meubels bestel je eenvoudig en snel bij Trendymeubels.nl.

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.