Maja Moebel 1885 DVD kast Outlet

Maja Moebel 1885 DVD kast Outlet

€ 149,00

€ 99,95

incl. BTW

33% korting

Je voordeel is € 49,05

Niet meer leverbaar

Dvd’s en cd’s zijn vaak een doorn in het oog. Je kunt ze niet gemakkelijk opbergen waardoor ze stoffig worden en moeilijk te sorteren zijn. Daarom heeft het meubelmerk Maja Moebel de Dvd-kast 1885 Outlet ontworpen. Met dit meubel kun je genoeg cd’s en dvd’s opbergen.

De kast heeft een veiligheidsglazen deuren zodat je gemakkelijk een titel kunt vinden. Deze deur is te openen dankzij een pust-to-open systeem. De romp van de Dvd-kast 1885 Outlet is sonoma eiken van kleur. De vakken zijn 21,7 cm. diep en 46,7 cm. breed. Dit is een showroommodel en wordt gemonteerd geleverd.

Bruto gewicht21 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, Veiligheidsglas
Breedte50 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte110 cm.
VerrijdbaarNee
MontageDit artikel wordt volledig gemonteerd geleverd
GemonteerdJa
UitvoeringenAfmeting van de vakjes: B46.7, D21.7, H= 5 vakjes welke allemaal in hoogte verstelbaar zijn.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!