Maja Moebel 1882 DVD kast Outlet

Maja Moebel 1882 DVD kast Outlet
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ook al worden ze bijna niet meer verkocht, je hebt ze vast nog wel ergens liggen. Dvd’s en cd’s zijn meestal een doorn in het oog. Je kunt ze nooit praktisch opbergen waardoor je lang moet zoeken. De Dvd-kast 1882 Outlet van het meubelmerk Maja Moebel brengt daar verandering in.

De romp heeft een mat witte kleur en de deur is gemaakt van veiligheidsglas. Middels een push-systeem is de Dvd-kast 1882 Outlet gemakkelijk te openen. De vakken hebben de volgende afmetingen: B21,7 cm. en D21,7 cm. Dit model is een showroommodel en wordt gemonteerd geleverd.

Bruto gewicht14 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, Veiligheidsglas
Breedte25 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte110 cm.
VerrijdbaarNee
MontageDit artikel wordt volledig gemonteerd geleverd
GemonteerdNee
UitvoeringenAfmeting van de vakjes: B21.7, D21.7, H= 5 vakjes welke allemaal in hoogte verstelbaar zijn.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!