M2 Kollektion William Salontafel

M2 Kollektion William Salontafel
€ 409,00

of per maand vanaf € 8,96

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zeg nu zelf, deze salontafel is toch echt wel uniek! Het woonkamer meubel combineert de warmte van hout met het moderne van glas tot een stijlvol geheel. De Salontafel William is door het meubelmerk M2 Kollektion ontworpen. Het bovenste tafelblad is gemaakt van 12 mm. dik veiligheidsglas.

De twee middelste tafelbladen zijn gemaakt van 10 mm. dik veiligheidsglas. Alle tafelbladen zijn ook middels UV-technieken verlijmd met het onderstel. De poot van de Salontafel William is gemaakt van geolied massief wild eikenhout. Het bijzondere van deze salontafel is dat je de twee zijkanten onder het model vandaan kunt schuiven middels wieltjes.

 

Bruto gewicht30 kg.
KleurWildeiken
MateriaalVeiligheidsglazen tafelbladen, massief houten poot
Breedte110 cm.
Diepte70 cm.
Hoogte45 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!