M2 Kollektion Rock-It Kapstok

M2 Kollektion Rock-It Kapstok
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze kapstok rockt jouw hal helemaal! Het bekende meubelmerk M2 Kollektion heeft de kapstok ontworpen en geproduceerd. Het halmeubel heeft een stoere look en is prima geschikt voor in een trendy hal! De Kapstok Rock-It is gemaakt van metaal en heeft een horizontale kledingroede welke is gemaakt van roestvrijstaal.

Deze kledingroede is uitgerust met vier haken zodat je je jassen gemakkelijk kunt ophangen. Verder is de Kapstok Rock-It voorzien van een grote spiegel. Het stukje boven de spiegel is mat antraciet grijs afgewerkt. Dankzij deze grote kapstok met spiegel ga je dus voortaan altijd netjes de deur uit.

Bruto gewicht5 kg.
KleurAntraciet
MateriaalMetaal, Spiegel
Breedte68 cm.
Diepte7 cm.
Hoogte85 cm.
Afmeting spiegelB30, H70 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!