M2 Kollektion Nella Lectuurbak

M2 Kollektion Nella Lectuurbak
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze leuke lectuurbak is een lectuurbak en bijzettafel in één! Het prachtige ontwerp is bedacht voor het bekende meubelmerk M2 Kollektion. Dit meubelmerk is gespecialiseerd in klein meubelen die helemaal aansluiten bij de laatste woontrends.

De Lectuurbak Nella heeft een modern tintje dankzij het gebruik van glas en metaal. Zo is het tafelblad gemaakt van wit geschilderd glas dat verlijmd is middels speciale UV-techniek. De poot van de Lectuurbak Nella is gemaakt van verchroomd metaal waardoor dit woonkamer meubel echt opvalt. De lectuurbak zelf is gemaakt van metaal en zwart gelakt. Deze modern lectuurbak is een echte aanwinst!

Bruto gewicht6.8 kg.
KleurWit
MateriaalVeiligheidsglas bovenblad, Verchroom metalen frame en voet
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte54 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!