M2 Kollektion Marcy Schoenenkast Outlet

M2 Kollektion Marcy Schoenenkast Outlet
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze geweldige schoenenkast is echt een aanwinst voor in je hal. Het hal meubel is ontworpen door het jonge meubelmerk M2 Kollektion. Met de Schoenenkast Marcy Outlet is jouw hal altijd gezellig en opgeruimd! Deze leuke schoenenkast is volledig gemaakt van MDF en heeft houten schoenenrekken. In totaal kun je ongeveer zestien paar schoenen kwijt in deze schoenenkast.

Het hout is heel netjes afgewerkt met witte lak zodat de schoenenkast neutraal is. De Schoenenkast Marcy Outlet heeft een landelijke en klassieke look. Je moet deze schoenenkast aan de muur bevestigen. Dit is een showroommodel welke gemonteerd en onbeschadigd is.

Bruto gewicht26 kg.
KleurWit
MateriaalMDF Hout
GemonteerdNee
Breedte53 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte145 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!