M2 Kollektion Hani Bijzettafel

M2 Kollektion Hani Bijzettafel
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzettafel kun je natuurlijk altijd wel gebruiken in je woning. Naast je bank, als plantentafel, als kleine salontafel of om een leeg hoekje op te vullen. Het meubelmerk M2 Kollektion heeft daarom de Bijzettafel Hani ontworpen en op de markt gebracht. De poten en tevens zijkanten van deze bijzettafel zijn gemaakt van veiligheidsglas dat transparant is.

De bovenkant en onderkant zijn middels speelse details aan de zijkanten bevestigd. De witte delen zijn gemaakt van MDF hout dat hoogglans wit is afgewerkt. Deze witte delen zijn bovendien 50 mm. dik. Dankzij het leuke ontwerp past de Bijzettafel Hani eigenlijk overal.

Bruto gewicht18 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalMDF hout, Veiligheidsglas
Breedte55 cm.
Diepte48 cm.
Hoogte45 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!