M2 Kollektion Gernot Opbergkast

M2 Kollektion Gernot Opbergkast
€ 469,00

of per maand vanaf € 10,27

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een speelse opbergkast met een industriële look! Dat is de Opbergkast Gernot van het populaire meubelmerk M2 Kollektion. Deze houten opbergkast in naar jouw wens in te delen en zorgt voor warme sfeer in de ruimte.

De opbergkast heeft een metalen frame dat zwart afgelakt is. De planken en het dichte vak zijn gemaakt van massief geolied wild eikenhout. De combinatie van robuust hout en zwart metaal zorgt voor een industriele uitstraling. Het dichte vak van de Opbergkast Gernot kan op drie niveaus gemonteerd worden. Zo bepaal je zelf de indeling van deze massief houten opbergkast.

Bruto gewicht17 kg.
KleurGeolied Eiken
MateriaalMassief geolied wildeiken hout, Zwart metalen frame
Breedte80 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte129 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!