Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

M2 Kollektion Geno Opbergkast

M2 Kollektion Geno Opbergkast
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit leuke opbergrek is een functioneel meubel dat je overal in huis kunt plaatsen. Het Opbergrek Geno is ontworpen door het Duitse merk M2 Kollektion. Het degelijke ontwerp van het opbergrek doet je denken aan de landelijke stijl en leent zich voor verschillende doeleinde.

Het opbergrek Geno is uitgevoerd in MDF hout dat mat wit is afgelakt. De drie lagen zorgen ervoor dat je het opbergrek op verschillende manier kunt gebruiken. Niet alleen in de woonkamer maar ook in de badkamer voor het opbergen van je handdoeken komt het opbergrek goed tot zijn recht.

Bruto gewicht5 kg.
KleurWit
MateriaalMDF Hout
VerrijdbaarNee
Breedte32 cm.
Diepte32 cm.
Hoogte79 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!