M2 Kollektion Franzi Bijzettafel Wit/Zwart

M2 Kollektion Franzi Bijzettafel Wit/Zwart
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Bijzettafel Franzi is een leuk en gezellig meubel. Je kunt met deze bijzettafel alle kanten op wat betreft je inrichting. De moderne bijzettafel is ontworpen door het bekende meubelmerk M2 Kollektion.

De Bijzettafel Franzi is uitgerust met drie glasplaten uitgevoerd in veiligheidsglas. Bovendien is iedere glasplaat 8 mm. dik en heeft de bovenste glasplaat een sierlijke schuine rand. Met deze bijzettafel geef je de woonkamer wat speelsheid en gezelligheid. Combineer het meubel met leuke woonaccessoires om het plaatje compleet te maken. De Bijzettafel Franzi is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Bruto gewicht18 kg.
KleurWit/Zwart
Extra infoDraagvermogen top glas = 10 kg., Middelste glas draagvermogen = 5 kg., Onderste glas draagvermogen = 15 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMDF houten frame, Stalen frame, Veiligheidsglas
Breedte60 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte47 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!