M2 Kollektion Dian Laptoptafel

M2 Kollektion Dian Laptoptafel
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Alles wat je nodig hebt tijdens je werk vind je in deze witte laptoptafel. De Laptoptafel Dian is zowel praktisch als stijlvol en heeft een perfecte productkwaliteit. Het werkkamer meubel is ontworpen door het meubelmerk M2 Kollektion. De schuine poten van deze laptoptafel zijn gemaakt van metaal en mat wit afgelakt.

Het Bureaublad van de Laptoptafel Dian kent verschillende praktische opbergbergers. De lades aan de voorkant zijn natuurlijk bedoeld voor bureauaccessoires en papierwerk. Daarnaast heeft de laptoptafel nog een lang vak voor je kabels. Het bureaublad van deze witte laptoptafel is gemaakt van MDF hout en mat wit afgelakt.

Bruto gewicht22.5 kg.
KleurWit
MateriaalMDF hout, Wit gelakte metalen poten
Breedte100 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte75 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!