M2 Kollektion Beetel Salontafel

M2 Kollektion Beetel Salontafel Beton
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Modern en trendy wonen, daar past deze salontafel echt heel goed bij! Het model is apart vormgegeven en ook nog eens lekker praktisch. Het meubelmerk M2 Kollektion heeft de Salontafel Beetel uitgebracht. Dit model heeft een ronde glasplaat als tafelblad. Dit blad is gemaakt van 8 mm. veiligheidsglas.

Je kunt de salontafel dus gerust gebruiken. De poot van de Salontafel Beetel is gemaakt van speciaal kunststof. De ruimte in het midden van de poot is heel goed te gebruiken als opbergruimte voor bijvoorbeeld tijdschriften. Tussen het tafelblad en de poot van deze moderne salontafel zijn zilveren verbindingen aangebracht.

Bruto gewicht23 kg.
MateriaalGegoten magnesium onderkant, Veiligheidsglas van 8 mm. dikte
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte35 cm.
GemonteerdNee
UitvoeringenRonde uitvoering

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!