M2 Kollektion Armin Lectuurbak

M2 Kollektion Armin Lectuurbak
€ 209,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze leuke lectuurbak is een speelse item in je woonkamer. De lectuurbak is ontworpen door het bekende meubelmerk M2 Kollektion en is als lectuurbak en bijzettafel te gebruiken. Met dit glazen meubel wordt wonen een stuk leuker.

De Lectuurbak Armin is volledig gemaakt van 10 mm. dik transparant veiligheidsglas. Hierdoor heeft de glazen lectuurbak een moderne uitstraling. Het glas is met speciale UV-techniek verlijmt waardoor het meubel stevig is. Met de Lectuurbak Armin heb jij een stijlvolle plek waar je jouw kranten en tijdschriften kunt opbergen maar ook plek waar jij je kopje koffie kunt neerzetten.

Bruto gewicht15 kg.
KleurTransparant
MateriaalVeiligheidsglas met een dikte van 10 mm.
Breedte40 cm.
Diepte37 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!