Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Gamestoel Loop

Gamestoel Loop
€ 289,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Geavanceerde audio entertainment in stijl. Dat is de multimedia hocker met ingebouwde 2.1 stereosysteem met versterker en een bass-reflex luidspreker met  subwoofer zorgen voor een krankzinnig geluid. Deze comfortabele lounge eiland met ingebouwde boxen is ontworpen voor muziek luisteren, films kijken of te gebruiken als game poef. Koppel eens 4 Music Rockers aan elkaar en geniet van audiobelevenis terwijl u relaxed zit.

De game lounge is met de meegeleverde kabels oonder andere aan te sluiten op uw TV, DVD, Game console, PSP, Wii, Xbox, MP3 speler, iPod en mobiele telefoon.

Beleef de muziekavontuur vol met energie en geluid-plezier. Door de uitwerking van een combinatie van twee trendy kleuren in lederlook, krijgt de Music Rocker Loop poef een stijlvolle uitstraling. Deze poef eiland is verkrijgbaar in de combinatie van de volgende kleuren: Beige-Hot Chocolate, Paars-Wit, Rood-Wit, Wit-Paars En Zwart-Wit.

Bruto gewicht20 kg.
Extra infoMusic Rocker
Garantie1 jaar garantie
Netto gewicht18 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!