LivLight Wine Wijnkoeler

LivLight Wine Wijnkoeler
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Wijnkoeler Wine is onmisbaar voor iedereen die houdt van een goed glas wijn. Gooi de glazen bak van de koeler vol met ijs en steek tot wel vier flessen wijn door de gaten in het deksel. Dankzij het ronde oogje til je deze wijnkoeler probleemloos met één hand omhoog. Zo neem je de koude wijnflessen gemakkelijk mee naar je woonkamer of naar je lounge set in de tuin. Dus haal deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight in huis en geniet de hele middag en avond van een koud wijntje! En daar hoef je niet voor van de bank te komen. 

Bruto gewicht3.6 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium, Glas
VerrijdbaarNee
Breedte31 cm.
Diepte31 cm.
Hoogte36 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten