Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Wildverband Sierkussen

LivLight Wildverband Sierkussen
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor sierkussens in alle soorten en maten moet je bij het bekende meubelmerk LivLight zijn. En zoek je nou een chic kussen om jouw zitmeubels een luxe uitstraling te geven? Kies dan voor dit gave Sierkussen Wildverband. Een mooi lichtgrijs kussen van katoen met een wildverband patroon. Van een afstandje lijkt het of het vierkante sierkussen van rotan is gemaakt. Creëer een prachtige aanblik door een aantal van deze sierkussens te combineren met effen kussentjes. Een bijzonder aangename woonaccessoire!g.

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!