LivLight Waves Sierkussen

LivLight Waves Sierkussen
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Niets rustgevender dan de golven van de zee. Reden voor de ontwerpers van het meubelmerk LivLight om een woonaccessoire te creëren met een fraai golvenpatroon. En dat is dit Sierkussen Waves geworden.

Het vierkante kussentje heeft warme grijs- en kopertinten en ligt prachtig in meervoud op een bank, bed of luie stoel. En ook leuk om een stapeltje te maken in een nog lege hoek van de woon- of slaapkamer. Laat je meevoeren op de golven van dit charmante sierkussen!

Bruto gewicht0.8 kg.
KleurGrijs
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten