Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Vincenca Schaal Medium

LivLight Vincenca Schaal Medium
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Uniek en chic is deze Schaal Vincenca Medium van het veelzijdige meubelmerk LivLight. De langwerpige metalen woonaccessoire heeft een mooie glanzend zilveren kleur en loopt vanuit het midden smaller uit naar de zijkanten. De schaal is 52 cm. lang en 11 cm. breed. Erg origineel als fruitschaal, waarbij verschillende fruitsoorten leuk op een rijtje liggen. Ook kun je er allerlei andere decoratiematerialen in leggen, zoals kerstballen of paaseieren. Kortom, een prachtstuk om te vullen met wat jij wilt!

Bruto gewicht0.8 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte79 cm.
Diepte15.5 cm.
Hoogte10 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!