Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Vincenca Schaal Large

LivLight Vincenca Schaal Large
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Serveer jouw zelfgemaakte hapjes op een wel heel stijlvolle manier in deze elegante langwerpige Schaal Vincenca Large. Deze schitterende schaal uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight is gemaakt van aluminium en maar liefst 83 cm. lang. Een opvallende verschijning die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Natuurlijk als hapjesschaal, maar ook als hippe fruitschaal of kerstdecoratie, gevuld met kerstballen, kaarsen en dennentakken. Stel je eens voor wat jij allemaal met deze trendy schaal kunt doen!

Bruto gewicht5 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte83 cm.
Diepte83 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!