LivLight Verona Kandelaar Teak X-Large

LivLight Verona Kandelaar Teak X-Large
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Natuurlijke materialen roepen een uniek en warm gevoel op. Om die reden is de Kandelaar Verona Teak X-Large gemaakt van prachtig teakhout. Deze indrukwekkende woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is maar liefst 70 cm. hoog. Het hout is in sierlijke vormen gesneden en het plateau aan de bovenzijde is bedoeld voor een rustieke stompkaars. Erg mooi in tweevoud in de vensterbank voor een hoog raam of op een bijzettafel voor een chique spiegel. Kaarsjes aan en voilà, een fijne sfeer!

Bruto gewicht9.8 kg.
KleurTeak
Garantie2 jaar garantie
MateriaalTeak Hout
VerrijdbaarNee
Breedte18 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte70 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!