LivLight Verona Kandelaar Teak Medium

LivLight Verona Kandelaar Teak Medium
€ 22,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ga voor een sfeermaker met een natuurlijke look en kies voor deze Kandelaar Verona Teak Medium van het meubelmerk LivLight. Een kaarsenhouder van karaktervol teakhout met een hoogte van 30 cm. De kandelaar is voorzien van een handig plateau waar je een stompkaars op kunt plaatsen. De opstaande randjes zorgen ervoor dat de kaars niet gaat glijden. Een aangename blikvanger die een mooi geheel vormt met verschillende andere woonaccessoires. Kortom, een oogstrelende kandelaar met een warme uitstraling om bij weg te dromen. 

Bruto gewicht2 kg.
KleurTeak
Garantie2 jaar garantie
MateriaalTeak Hout
VerrijdbaarNee
Breedte9 cm.
Diepte9 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!