LivLight Verona Kandelaar Teak Large

LivLight Verona Kandelaar Teak Large
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kandelaars zijn ware sfeermakers en dat geldt zeker ook voor deze Kandelaar Verona Teak Large. Een bijzonder item uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight. De 38 cm. hoge kandelaar heeft door de fraaie naturel kleur van het hout en mooie rondingen een vintage look. Een plaatje met bijbehorende kaars op een romantisch gedekte tafel of een groot dressoir. Je kunt deze kaarsenhouder ook prachtig combineren met andere teakhouten of juist metalen kandelaars. Gewoon een schoonheid!

Bruto gewicht2.2 kg.
KleurTeak
Garantie2 jaar garantie
MateriaalTeak Hout
VerrijdbaarNee
Breedte9 cm.
Diepte9 cm.
Hoogte38 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!