LivLight Verona Kandelaar Teak Small

LivLight Verona Kandelaar Teak Small
€ 14,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een erg mooie woonaccessoire met een natuurlijke look is de Kandelaar Verona Teak Small. De teakhouten kaarsenstandaard van het meubelmerk LivLight heeft speelse rondingen en is 23 cm. hoog. Plaats een rustieke stompkaars in jouw favoriete kleur bovenop het plateau om het plaatje compleet te maken. Mooi in de vensterbank, bovenop de schouw van een open haard of op een plank aan de muur. Ook leuk tezamen met andere kandelaars uit de Verona serie. Leuk jouw interieur ook op met deze stoere naturel kandelaar!

Bruto gewicht1.5 kg.
KleurTeak
Extra infoVintage look
Garantie2 jaar garantie
MateriaalTeak Hout
VerrijdbaarNee
Breedte9 cm.
Diepte9 cm.
Hoogte23 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!