LivLight Verona Kandelaar Naturel Small

LivLight Verona Kandelaar Naturel Small
€ 18,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Kandelaar Verona Naturel Small is een woonaccessoire van tijdloze klasse. Een prachtig 23 cm. hoog ontwerp van teakhout uit de collectie van het meubelmerk LivLight. Aan de boven- en onderkant heeft deze kaarsenhouder een karakteristieke houtstructuur die fraai contrasteert met het egale middenstuk. Aan de bovenkant is ruimte voor een waxinelichtje. Erg gaaf op een dressoir samen met verschillende andere kandelaars van de Verona serie. Een stijlvolle kandelaar die rust en warmte brengt in jouw huis.

Bruto gewicht0.6 kg.
KleurNaturel
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte9 cm.
Diepte9 cm.
Hoogte23 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!