LivLight Verdalsora Schaal Medium

LivLight Verdalsora Schaal Medium
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Van kleine dingen in het leven kun je heel vrolijk worden, bijvoorbeeld van de Schaal Verdalsora Medium. Een prachtig item van het meubelmerk Livlight om op tafel te zetten. De 61 cm. lange metalen schaal is uitgevoerd in de vorm van een lang boomblad en ziet er zonder inhoud al waanzinnig mooi uit. Leverbaar in een aantal kleuren. Uiteraard kun je deze woonaccessoire ook vullen met bijvoorbeeld zelfgebakken koekjes, luxe broodjes of niet-eetbare decoraties. Een schitterende ontwerp dat een glimlach op jouw gezicht tovert!

Bruto gewicht1.0 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte61 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!