LivLight Verdalsora Schaal Large

LivLight Verdalsora Schaal Large
€ 42,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Sommige schalen zijn rond, andere vierkant en weer andere hebben de vorm van een sierlijk boomblad. En je hoeft de foto niet lang te bekijken om te zien dat de indrukwekkende Schaal Verdalsora Large in de laatste categorie thuishoort. Deze bladvormige woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is gemaakt van metaal en 75 bij 14 cm. groot. Bepaald geen klein schaaltje dus! De schaal is leverbaar in verschillende kleuren en geschikt voor zowel lekker hapjes als niet-eetbare decoraties. Een luxe item dat zich als een vis in het water voelt in elk interieur!

Bruto gewicht1.0 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte75 cm.
Diepte14 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!