LivLight Vejle Etagère Zilver

LivLight Vejle Etagère Zilver
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Etagère Vejle is een bijzondere woonaccessoire en een pronkstuk op elke tafel. Leg er bijvoorbeeld koekjes, taartjes of bonbons op of vul de etagère met kerstballen, gedroogde bloemen of paaseitjes. Dit fraaie product van het meubelmerk LivLight bestaat uit twee rechthoekige lagen en is gemaakt van aluminium. Aan het handige oogje til je de etagère eenvoudig op om je gasten wat lekkers aan te bieden. Een bijzondere schaal die ook op jouw salontafel of dressoir leuk zal staan!

Bruto gewicht12.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte32 cm.
Hoogte43 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten