LivLight Valentijn Etagère

LivLight Valentijn Etagère
€ 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Etagère Valentijn van Livlight is een leuke, metalen schaal voor bijvoorbeeld bonbons, koekjes of snoepjes. Het schaaltje heeft een diameter van 18 cm. en is in totaal 5 cm. hoog. Door het ronde voetje staat de etagère stevig op tafel en aan het sierlijke oogje til je het schaaltje gemakkelijk met één vinger op. Deze zilverkleurige woonaccessoire is uitgevoerd in een hartvorm. De decoratieve schaal is vast en zeker een leuk cadeau voor iemand die jij lief hebt!

Bruto gewicht0.6 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte18 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten