LivLight Tranquil Sierkussen

LivLight Tranquil Sierkussen
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wist je dat tranquil het Engelse woord is voor kalm? Een betere naam hadden de ontwerpers van het meubelmerk LivLight niet kunnen kiezen voor dit rustgevende Sierkussen Tranquil. Want met een aantal van deze zachte kussens op jouw luie stoel, bank of bed kom je gegarandeerd tot rust. Het rechthoekige sierkussen van 60 bij 40 cm. heeft een fraaie gebreide hoes en is prachtig zilverwit van kleur. Laat jouw interieur ook stralen met deze glanzende woonaccessoire!

 

Bruto gewicht1 kg.
KleurZilver
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten