LivLight Trabzon Sierkussen

LivLight Trabzon Sierkussen
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het mooie Sierkussen Trabzon van het meubelmerk LivLight is een woonaccessoire waar je het hele jaar door plezier van hebt. In de warme maanden leg je je hoofd erop als je lekker in de tuin ligt.

En in de koude maanden kruip je weg in een berg van deze zachte woonaccessoires als je geniet van een goede film. Dit vierkante sierkussen heeft een mooi grijs  patroon en is uitstekend te combineren met andere sierkussentjes. Een fraai ontwerp!

Bruto gewicht0.8 kg.
KleurGrijs
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!