LivLight Tove Schaal Large

LivLight Tove Schaal Large
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Schaal Tove Large in één woord? Betoverend! Dit item uit de collectie van het meubelmerk LivLight betreft een fraai plateau van 60 bij 39 cm. op een mooie ronde voet. De schaal heeft een chique donkerzilveren kleur en ruwe antieke afwerking. Bovenop kun je van alles neerzetten, bijvoorbeeld een aantal mooie stompkaarsen of theelichten.

En heb je een feestje, dan kun je op deze woonaccessoire leuk kommetjes met nootjes, olijven, kaas en worst zetten. Echt een plaatje!

Bruto gewicht6 kg.
KleurNikkel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalRuw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte69 cm.
Diepte39 cm.
Hoogte19 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten