LivLight Tove Etagère Small

LivLight Tove Etagère Small
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De prachtige Etagère Tove Small is in één woord betoverend. Deze woonaccessoire bestaat uit een ovale schaal op een mooi rond voetstuk. De etagère is zilverkleurig en ziet er door de ruwe afwerking van het metaal fraai antiek uit.

Erg gaaf als luxe kaarsenplateau of unieke fruitschaal. De platte ovale schaal uit de collectie van het meubelmerk LivLight is 45 bij 31 cm. groot en 14 cm. hoog. Een bijzonder chic design voor op jouw tafel of kast!

Bruto gewicht2.7 kg.
KleurNikkel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalRuw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte31 cm.
Hoogte14 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten