LivLight Thanon Schaal

LivLight Thanon Schaal grijs
€ 84,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Schaal Thanon is wat je noemt een waar kunstobject. De ronde schaal is gesneden uit een schijf van een boomstam, waardoor de jaarringen van de betreffende boom prachtig te zien zijn. Deze13 cm. hoge woonaccessoire heeft een diameter van 47 cm. en is bestelbaar in verschillende kleuren.

Een charmante verschijning die je prachtig kunt vullen met kaarsjes en natuurlijke decoratiematerialen, zoals takken, mos, gedroogde bloemen of dennenappels. Een sterk staaltje design van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht2 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte47 cm.
Diepte47 cm.
Hoogte13 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten