LivLight Terni Dienblad

LivLight Terni Dienblad
€ 14,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Dienblad Terni van het meubelmerk LivLight is zowel stoer als grappig. Stoer door de ruwe afwerking van het metaal en de stevige handvaten. Grappig door het kleine formaat van slechts 21 bij 12 cm. Perfect voor een champagnefles, wijnfles of colafles met twee bijpassende glazen. En hoe handig, door de hoge randen glijden de glazen niet op de grond. Ook erg leuk met een aantal kleine siervaasjes of sierlijke kandelaars. Een woonaccessoire waar je veel plezier van zult hebben!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte21 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!