Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Tayandu Kandelaar Small

LivLight Tayandu Kandelaar Small
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de houten Kandelaar Tayandu small van LivLight creëert u thuis meer sfeer en gezelligheid. De kandelaar heeft een terughoudend design waarmee je de inrichting van je woonkamer een enorme boost kan geven. Het rondvormige design met motief zorgt voor een mooi en romantisch licht.

Ideaal om binnen te gebruiken, maar door het fraaie design kan de lantaarn net zo goed buiten in de tuin gebruikt worden. Kandelaar Tayandu small is gemaakt van riet.

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!