LivLight Tap Kapstok Medium

LivLight Tap Kapstok Medium
€ 42,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Houd je van vrolijk en lekker gek als het gaat om woonaccessoires? Dan heeft het meubelmerk LivLight speciaal voor jou deze grappige Kapstok Tap Medium ontworpen. De metalen kapstok is ruw afgewerkt en is 27 cm. lang. Boven de twee haakjes bevinden zich twee ouderwetse tapkranen. Erg leuk voor aan de muur van de hal om jassen aan op te hangen. Of wat denk je in de keuken of badkamer voor handdoeken? Welke ruimte in huis voorzie jij van een vleugje humor met deze eigenwijze wandkapstok? 

Bruto gewicht5.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte27 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte20 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!