LivLight Tap Kapstok Large

LivLight Tap Kapstok Large
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Kapstok Tap Large van het meubelmerk LivLight is een woonaccessoire voor iedereen die van een beetje gek houdt. Deze bijzondere kapstok is gemaakt van metaal en ruw afgewerkt. Op de drie haakjes is ruimte voor van alles. Hang deze grappige kapstok bijvoorbeeld in de gang voor je jassen, dassen en tassen. Ook erg leuk in de keuken om je handdoeken en theedoeken aan op te hangen. Welke ruimte in huis voorzie jij van een vleugje humor met deze grappige wandkapstok?

Bruto gewicht7 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte32 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte20 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!