LivLight Steinkjer Kandelaar Zilver Small

LivLight Steinkjer Kandelaar Zilver Small
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het zomerse briesje maakt plaats voor een genadeloze herfststorm. Best fijn eigenlijk, want dat betekent dat de kaarsjes weer aan mogen. De Kandelaar Steinkjer Zilver Small is een mooie kaarsenhouder om die kaarsjes op te zetten. Voorzien van een plateau met gat, waardoor de glimmende metalen kandelaar zowel geschikt is voor een dinerkaars als rustieke stompkaars. Deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is 17 cm. hoog, zilverkleurig en heeft fraaie weelderige vormen. Kom tot rust met deze chique kandelaar!

Bruto gewicht1.2 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte11 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte17 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!