LivLight Steinkjer Kandelaar Zilver Medium

LivLight Steinkjer Kandelaar Zilver Medium
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als vogels naar het zuiden vliegen en de beer begint aan zijn winterslaap is het weer tijd voor….kaarsjes! En die horen simpelweg op een smaakvolle kandelaar zoals deze glimmende Kandelaar Steinkjer Zilver Medium. Een prachtig zilverkleurig metalen item van 20 cm. hoog van het meubelmerk LivLight. Zet een mooie stompkaars bovenop de weelderig vormgegeven kandelaar of een slanke dinerkaars in het daarvoor bestemde gat. Voor een nog charmantere aanblik zet je deze kandelaar met andere woonaccessoires op een mooi dienblad. Sexy chic!

Bruto gewicht6.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte13 cm.
Diepte13 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!