LivLight Steinkjer Kandelaar Zilver Large

LivLight Steinkjer Kandelaar Zilver Large
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zijn de waterdruppels op je gezicht niet meer afkomstig uit het zwembad, maar komen ze uit een grijs wolkendek naar beneden vallen? Dan weet je dat de donkere dagen weer in aantocht zijn. En met een brandende kaars op deze stijlvolle Kandelaar Steinkjer Zilver Large maak je het bijzonder gezellig binnen. De 26 cm. hoge metalen woonaccessoire is zilverkleurig en geschikt voor zowel een brede stompkaars als slanke dinerkaars. Deze luxe kandelaar van het meubelmerk LivLight is een ware verrijking voor jouw interieur. 

Bruto gewicht6 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte16 cm.
Diepte16 cm.
Hoogte26 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!