LivLight Steinkjer Kandelaar Rosé Medium

LivLight Steinkjer Kandelaar Rosé Medium
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een koninklijk item van het meubelmerk LivLight is deze Kandelaar Steinkjer Rose Goud Medium. De 20 cm. hoge kandelaar met voluptueuze vormen is van metaal en heeft een schitterende rosé gouden kleur. Erg handig is dat het plateau voorzien is van een gat. Hierdoor kun je zowel een slanke dinerkaars als een bredere stompkaars kwijt op de kaarsenhouder. Prachtig gecombineerd met andere goud- of zilverkleurige woonaccessoires. Een royale kandelaar waarmee jij je de koning te rijk voelt!

Bruto gewicht8 kg.
KleurRose Goud
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte13 cm.
Diepte13 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!