LivLight Steinkjer Kandelaar Rosé Large

LivLight Steinkjer Kandelaar Rosé Large
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De gordijnen dicht, dampende kop chocolademelk in je handen en een brandende kaars op deze chique Kandelaar Steinkjer Rosé Large. Klinkt wel erg gezellig toch? De schitterende rosé gouden kandelaar van het meubelmerk LivLight is gemaakt van metaal en 26 cm. hoog. In het gat past een lange dinerkaars, maar je kunt ook een stompkaars op het plateau zetten. Erg mooi in combinatie met soortgelijke goudkleurige kandelaars of andere woonaccessoires. Donkere avonden ervaar je ineens als heel gezellig met deze luxe kandelaar op tafel!

Bruto gewicht9 kg.
KleurRose Goud
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte16 cm.
Diepte16 cm.
Hoogte26 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!