Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Stalis Kandelaar

LivLight Stalis Kandelaar
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Stalis kandelaar van LivLight is een prachtig model van houten spijlen en is makkelijk te combineren met andere woonaccessoires. Deze kandelaar met sierlijk handvat is geschikt voor binnen en buitenshuis. Erg decoratief zonder dat het rommelig wordt.

De structuur van de metalen spijlen zorgen ervoor dat het licht goed zichtbaar is. Met de Stalin kandelaar creëer je in een handomdraai een gezellige sfeer. Deze kandelaar is voorzien van een kaarsenhouder.

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!