LivLight Sorup Windlicht

LivLight Sorup Windlicht
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Creatief, origineel en een fijne sfeermaker. Met deze woorden laat het Windlicht Sorup van het meubelmerk LivLight zich perfect omschrijven. Het 27 cm. hoge windlicht bestaat uit een metalen geraamte met daarin transparant glas.

Het metaal heeft een mooie bronskleur en is licht opgeschuurd, waardoor een fraaie vintage look gecreëerd is. Een prachtige woonaccessoire om op een tafel of kast neer te zetten, uiteraard met een mooie stompkaars. Welke plek in huis reserveer jij voor deze opvallende creatie?

Bruto gewicht1.5 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Metaal
VerrijdbaarNee
Breedte26 cm.
Diepte26 cm.
Hoogte27 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten